O nama

gallery/shaking_hands_globe_in_background

Solo Consult d.o.o. je hrvatska konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu. 

Društvo je specijalizirano za pružanje konzultantskih usluga kroz tri poslovna područja:

 

  • Financijsko-investicijsko poslovanje
  • Savjetovanje u području EU i nacionalnih fondova
  • Izrada studija izvodivosti i CBA analiza

Financijsko-investicijskim savjetovanjem pružamo čitav niz usluga kojima našim klijentima pomažemo u ostvarivanju financijskih i poslovnih ciljeva. Upravljanje financijskom imovinom i likvidnošću, pokretanje poslovanja, priprema refinanciranja dugova i obveza te priprema novih poslovnih aktivnosti i investicijskih projekata samo je dio palete usluga koje društvo Solo Consult d.o.o. provodi, a vezano je uz financijsko-investicijsko poslovanje.

Savjetovanje u području EU i nacionalnih fondova odnosi se na razradu poslovne ideje te usmjeravanje projekta na maksimaliziranje mogućnosti dobivanja bespovratnih sredstava na javnim natječajima. Uz to, društvo Solo Consult d.o.o. pobrinuti će se da poduzetnik nesmetano obavlja svakodnevno poslovanje dok mu predstavnici našeg društva pripremaju zahtjevnu projektnu dokumentaciju i vrše pripremu projekta za sufinanciranje. Po realizaciji i dobivanju bespovratnih sredstava, naše društvo sudjelovati će u svim aktivnostima koje se odnose na upravljanje i administraciju projekta sve do završnog izvještaja, te na taj način umanjiti rizik za krive korake u realizaciji projektnih aktivnosti.

Društvo Solo Consult d.o.o. sudjeluje u izradi cjelovitih Studija izvodivosti i CBA analiza (Analiza troškova i koristi) te poslovnih i investicijskih planova za projekte iz raznih područja. Studije naručitelji mogu koristiti prilikom prijava projekata za bespovratna sredstva iz EU fondova, kod financiranja tih projekata kreditima ili samo kao podlogu za odluku o financiranju i isplativosti poslovne ideje .

gallery/accounting_top